Lego
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
  • 71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set
%6

71360 Adventures Mario Starter Course Super Mario Set

Marka : Lego
3634 Ortalama Değerlendirme
Ürün Fiyatı:
1,499 TL1,599 TL
Havale ile :
1,454.03 TL
Ücretsiz KargoStokta yok

Ücretsiz Kargo!
231 Parça

bu LEGO® Super Mario™ Mario ile Maceraya Başlangıç Seti (71360) ile gerçek dünyada en sevdikleri karakterle bir araya gelebilir. Sette LCD ekranları ve hoparlör aracılığıyla anında tepkisel yanıtlar veren bir LEGO Mario™ figürü bulunur. Oyuncular LEGO Mario’yu Başlangıç Borusundan Bayrak Direğine kadar döndürerek bulut platformlarından, ? Bloğundan geçirip Goomba ve Bowser Jr. oyuncak figürleriyle savaştırarak sanal altınlar kazanır. Yapım parçalarını değiştirerek oluşturduğunuz yeni seviyeleri geçin.

Gelişmiş oyun
Çocuklara yönelik bu hediyelik oyuncakla gelişmiş oyunlar için ücretsiz bir LEGO Super Mario uygulaması bulunur. Yapımı kolaylaştırmak için görünümü yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir, farklı yaratıcı yapım ve oyun yolları önerir ve arkadaşlarla fikirleri paylaşmak için güvenli bir platformdur.

Sınırsız Mario!
Tek başına oyunlar ya da grup yarışmaları için harika olan LEGO Super Mario setleri, ailenizin en sevdiği karakterlerden birini gerçek dünyaya getiriyor. Bu Başlangıç Parkuru ve Ek Macera Setleri, sınırsız zorlu aşamalar sunar ve problem çözme becerilerini geliştirir.

  • Hayranları, LEGO® Mario™ figürüyle farklı etkileşimler için 7 fonksiyon parçası içeren bu Mario ile Maceraya Başlangıç Seti (71360) ile eğlence dolu LEGO Super Mario™ evrenini keşfetmeye başlayabilir.
  • LEGO® Mario™ renk sensörleri, gözlerindeki, ağzındaki ve karnındaki LCD ekranları ile hareket karşısında anında 100’den fazla tepki verebilir. Ayrıca bilgisayar oyununun akıllara kazınan seslerini ve müziğini çalan bir hoparlör bulunur.
  • Bu süper oyuncak setinde LEGO® Mario™, Başlangıç Borusundan Bayrak Direğine LEGO parçaları, bulut platformları, ? Bloğu üzerinden atlayıp koşarak ve Goomba figürü ve Bowser Jr. ile savaşarak sanal altınlar toplar.
  • Bu 231 parçalık koleksiyonluk LEGO® oyun seti, kendi başlarına yapıp oynayabilecek ve yaratıcı eğlencenin tadını çıkarırken problem çözmeyi öğrenecek 6 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.
  • Arkadaşlarınızla ve onlara karşı oynayabileceğiniz daha zorlu seviyeler ve oyunlar oluşturmak için Maceraya Başlangıç Setini yeniden düzenleyin ve LEGO® Super Mario™ Ek Macera Setleriyle birleştirin.
  • LEGO® Mario™ figürü 2 adet AAA pille çalışır (pil dahil değildir) ve oyuncuların yaratıcılıkları için anında geri bildirim ve ödüller aldığı son derece etkileşimli bir oyun deneyimi sunar.
  • Çocuklar yapım talimatları, oynamak için eğlenceli ve yaratıcı fikirler ve çok daha fazlasını içeren ücretsiz LEGO® Super Mario™ uygulamasını çok sevecek. Uyumlu Android ve iOS cihazların listesini LEGO.com/devicecheck adresinden görebilirsiniz.
  • Tek başına ya da grup oyunları için harika olan LEGO® Super Mario™ oyuncak yapım seti, ailenizin en sevdiği karakterlerden birini benzersiz bir şekilde canlandırır ve ekleme ve yeniden yapma yoluyla sınırsız yaratıcı zorluk fırsatı sunar.
  • Oyuncuların LEGO® parçalarını takıp sökmek için bir Süper Yıldız’ın gücüne ihtiyacı yok! 1958’den beri yapım parçalarımız, tutarlılık ve sağlam model yapımı sağlamak için en yüksek sanayi standartlarına uygun üretilmektedir.
  • Her LEGO setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için LEGO® yapım parçaları düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve aklınıza gelebilecek hemen her şekilde test edilir.
Havale / EFT (%3) :1,454.03 TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Taksit tutarıToplam
3499.67 TL1,499 TL
 
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
 

- İlgili Ürünler -


Aynı Gün Kargo

Bugün saat 14:00'a kadar siparişiniz aynı gün kargoya teslim edilir.

Güvenli Ödeme

Sitemizde ödeme işlemleri srasında veriler 256BIT SSL sertifikası ile şifrelenmektedir.

Kolay İade

Satın almış olduğunuz ürünlerimizi 14 gün iade edebilme imkanı sunulmaktadır.

Müşteri Hizmetleri

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0212 598 47 47

Alışveriş Sepetim

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır